Table alias

DbSchema Query Builder
Post Reply
xavierbt
Posts: 3
Joined: Thu Oct 24, 2013 3:08 pm

Table alias

Post by xavierbt » Mon Dec 23, 2013 10:59 pm

Hello

DBSchema alias tables as f, f1, f2, ...

If you double click in the query builder table you can change the alias for another one more meaningful.

You can save the project and when you reopen the project, the alias will be reset to f, f1, f2, etc.

How I can change the alias and remain saved when I reopen the project ?

I am on MacOSX and Build is 3932

regards

donose.mihai
Posts: 470
Joined: Thu Apr 07, 2011 11:05 am

Re: Table alias

Post by donose.mihai » Sat Dec 28, 2013 9:30 am

Hello,

Thanks for letting us know about this issue, I’ve opened a bug and it will be resolved in one of our next updates.
Issue ID: 0001746

austingrd
Posts: 50
Joined: Sat Aug 24, 2013 3:03 pm

Re: Table alias

Post by austingrd » Sat Dec 28, 2013 6:00 pm

Thank you for confirming this. It would also be nice to know if this thread gets updated for any updates.

xavierbt
Posts: 3
Joined: Thu Oct 24, 2013 3:08 pm

Re: Table alias

Post by xavierbt » Wed Jan 01, 2014 7:32 pm

This is solved in the latest beta build 3935

Post Reply