Pass selected value from Combobox

DbSchema Forms & Reports
support
Site Admin
Posts: 13
Joined: Wed Apr 06, 2011 11:08 am

Re: Pass selected value from Combobox

Postby support » Thu Apr 23, 2015 7:35 pm

It should be the variable name entered in the combo editor.

support
Site Admin
Posts: 13
Joined: Wed Apr 06, 2011 11:08 am

Re: Pass selected value from Combobox

Postby support » Mon Apr 27, 2015 5:29 pm

Please send the project file on support page. We did one fix in the today beta version, but I am not sure if this will help.
Please also describe shortly the problem.

support
Site Admin
Posts: 13
Joined: Wed Apr 06, 2011 11:08 am

Re: Pass selected value from Combobox

Postby support » Tue Apr 28, 2015 7:27 am

The combobox does not need to be listed in the button variables. The value is sent automaticaly. Only values which are not stored in the interface ( the one from data source and custom values ) need to be listed here.
All text boxes, combos, radios send their values automatically.

Please also upgrade to the latest beta version ( change to beta from the Configuration dialog ).

davidfrost
Posts: 44
Joined: Sun Sep 28, 2014 11:35 am

Re: Pass selected value from Combobox

Postby davidfrost » Tue Jul 07, 2015 2:49 pm

Before updating to the beta version, is there a way to back up here? Like an image or something similar?


Return to “Modules - Forms & Reports”

cron